ASKIMS KYRKVÄG 46    BÅTSMANSTORPET    436 42   ASKIM    TEL 031-773 80 00    FAX 031-773 80 01
>   rehab       ergonomi

 

Produkter som hjälper

Vår målsättning är att alltid försöka erbjuda de bästa i hjälpmedel, redskap och ergonomi. Vi har just lagt in några av våra mest användbara ergonomiska produkter Vårt rehab-sortiment håller just nu på att uppdateras, så återkom gärna igen hit inom kort.

SOVKUDDAR

Obs! Comfort och Deluxe har utgått ur sortimentet.

TEMPUR sovkuddar förbättrar sömnen genom att musklerna i nacke och axlar kan slappna av fullständigt. TEMPUR kuddarna kan lindra smärta, snarkning och sömnproblem. Den anatomiska utformningen i kombination med TEMPUR materialets tryckavlastande egenskaper ger maximal komfort åt nacken och låter musklerna i nacke och axlar slappna av fullständigt. Alla föredrar att sova i en ren och fräsch miljö, därför kan du enkelt ta av och tvätta överdraget på TEMPUR kuddarna.

Visste du att TEMPUR materialet utvecklades ursprungligen av NASA för att minska det tryck, orsakat av G-krafterna, som astronauterna upplevde under uppskjutningen i rymden. Idag förändrar de unika TEMPUR madrasserna och kuddarna människors sätt att sova över hela världen.

 

 

 

  

Royal Rest-kudden är en helt ny typ av nackstöd. Den har utformats för att tillgodose de två viktigste kraven på en ortopedisk kudde - bekvämlighet och stöd.

Två fasta kärnor inuti kudden håller huvud och nacke i rätt position vid sömn. Skumgummit runt kärnorna låter kudden andas och ökar ytterligare komforten.

 

 

 

 

 

Denna Therapeutica® sovkudde låter dig sova både på rygg och sidan, med bibehållen korrekt nack- och ryggställning.

 

 

 

 

Art nr 5001 (normal stoppning) och 5005 (mjuk stoppning), NeckRest är utformad för att ge ett anpassat stöd för huvudet vid både rygg- och sidliggande. Innerdynan är tillverkad i 3 sektioner där mittdelen är mjukare än sidorna. Höjden kan även justeras i 6 olika nivåer vilket ger en individuell anpassning som passar de flesta.

 

 

 


 

All rights reserved Aktiva Rehab Team AB © 2008